maandag 7 juni 2010

Terug van weggeweest

Een update en rede waarom ik zo lang weg ben geweest. (Heb wel de blogs gevolgd, maar schrijven kwam er even niet van...)

We hebben een hondje erbij, Joehoe! Zijn naam is Paco en hij is 13 maanden. En een echte puber (hondenpubertijd). Vaak luistert hij erg goed, maar als hij er geen zin in heeft moet je van goede aarde komen...

Bijna klaar om uit te zwemmen. Ik heb alle theoretische opdrachten voor mijn opleiding (PABO) afgemaakt. Nu nog de LIO-stage en dan ben ik er... Juf Jasmijn

Geweldig boek én verslavend. Wetenschappelijk onderlegd, maar toch lollig. Doen!

Mijn lieve Noortje toen ze net bij ons kwam. Ze heeft kanker en moet het leven verlaten. Bij ons een dubbel gevoel: veel liefde laat ze achter en hebben we haar kunnen geven (asielkatje) en veel verdriet voor het toch vroegtijdig (16 jaar) sterven. We houden van haar!


Ik ben weer mondjesmaat aan het werk. De balans vinden en houden is een kunst die ik mezelf aan het leren ben.

2 opmerkingen:

 1. Wat een schatje, dat hondje. En wat zielig, van en voor je kat...

  Dat van die balans vinden, én vooral: het houden, herken ik helemaal. Dat is ontzettend moeilijk. Mijn doel is om dit iig op mijn 80e bereikt te hebben, zodat ik in alle rust door een suf winkelcentrum kan schuifelen, om in een klein cafeetje een hazelnootgebakje en een kopje thee te drinken! Nog 46 jaar om te oefenen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begin gelukkig al aardig m'n balans te vinden.
  Mijn kat is ook 16 jaar.
  Afscheid nemen van zo'n geliefd beest is zwaar.
  Leuk nieuw gezelschap :)

  BeantwoordenVerwijderen